Μπέιλ : «Δεν μετανιώνω που έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Μπέιλ : «Δεν μετανιώνω που έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ουαλός επιθετικός αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στην επιστροφή του στην Τότεναμ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στην Τότεναμ μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός επιθετικός είχε εξελιχθεί σε «ξένο» σώμα στον ισπανικό σύλλογο και ο ίδιος έδειχνε ότι θέλει να αποχωρήσει, με την ομάδα του Μουρίνιο να τον κάνει δικό της με μονοετή δανεισμό.

Μέσα από δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται που αποχώρησε από τους «μερένχες», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μετάνιωσε την απόφασή του να φύγει. Ακόμα, μίλησε και για μετακίνησή του στον λονδρέζικο σύλλογο και την θέλησή του να βοηθήσει.

Αναλυτικά είπε: «Δε μετανιώνω για το τι έχω κάνει. Δεν αισθάνομαι καμία λύπη. Απλώς προσπαθώ και παίζω ποδόσφαιρο, αυτό μπορώ να κάνω και όλα όσα λέγονται εξωτερικά είναι εκτός ελέγχου μου. Θέλω να φέρω περισσότερα στους Spurs. Φυσικά όταν μπαίνεις σε οποιοδήποτε σύλλογο που θέλεις να τα πάει καλά, θέλεις και να βοηθήσεις την ομάδα όσο μπορείς.

Έχουμε μια υπέροχη ομάδα. Προφανώς, από τη στιγμή που έχω φύγει, συνεχίζουν και προφανώς έφτασαν στον τελικό του Champions League, ο σύλλογος πήρε ένα νέο γήπεδο, το ίδιο το κλαμπ είναι καλύτερο, τα πηγαίνουν καλύτερα στην Premier League και κάθε χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ