Αντριάν : «Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Τιάγκο»

Αντριάν : «Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Τιάγκο»

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Αντριάν, είναι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του Τιάγκο στους «κόκκινους», δηλώνοντας πως ο Ισπανός μπορεί να δώσει πολλά στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποτελεί εδώ και λίγες μέρες και επίσημα παίκτη της Λίβερπουλ και έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των «κόκκινων», Αντριάν,  έχει υπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτης με τον Τιάγκο στην Εθνική Ισπανίας το 2016, και έτσι οι δυο τους σμίγουν ξανά υπό τις οδηγίες του Κλοπ.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιαστεί από το ταλέντο και τη στάση του μέσα στο γήπεδο και δήλωσε ενθουσιασμένος για το τι θα προσθέσει στο παιχνίδι της Λίβερπουλ.

«Ο Τιάγκο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Τον ήξερα πριν παίξουμε μαζί στην εθνική ομάδα αλλά και επειδή έχουμε μερικούς κοινούς φίλους. Είναι κορυφαίος παίκτης, έχει ποιότητα, έχει απίστευτη ντρίπλα, υπέροχο σουτ και ένα ξεχωριστό όραμα για το παιχνίδι.

Αυτή η σεζόν θα είναι δύσκολη και μας δίνει εκείνη την ποιότητα που χρειαζόμαστε. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ