Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δήλωσε ότι η Λίβερπουλ έχει νοοτροπία νικητή, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα είναι δύσκολο να πάρει ξανά το πρωτάθλημα φέτος.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να δηλώνει όμως ότι η διατήρηση των σκήπτρων στην Αγγλία θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Ο 21χρονος Άγγλος, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός παίκτης της σεζόν 2019/2020 στην Premier League,  αναφέρθηκε στη νοοτροπία που διακατέχει τους παίκτες του Κλοπ, προκειμένου να επαναλάβουν το περσινό επίτευγμα, υπογραμμίζοντας παράλληλα τις επιπλέον δυσκολίες της φετινής σεζόν.

«Το θέμα δεν είναι να σημειώσουμε ρεκόρ πόντων ή να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά το αν μπορούμε να αναπτυχθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ.

Χρειαζόμαστε να δείξουμε αντίστοιχη νοοτροπία, να κάνουμε το επόμενο βήμα, και να καταλάβουμε ότι είναι δύσκολο να κατακτήσουμε δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ