Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 1-2

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 1-2

Η Έβερτον επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» για την 3η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Έβερτον στη φετινή Premier League.

Η ομάδα του Αντσελότι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (1-2), πέτυχε την τρίτη της νίκη στην Premier League και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα «ζαχαρωτά» ξεκίνησαν δυνατά και πήραν νωρίς το προβάδισμα. Ο Κόουλμαν βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Κάλβερτ-Λιούιν πλάσαρε από κοντά για το 0-1 στο 10ο λεπτό. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του σε 3 παιχνίδια.

Η Πάλας βρήκε την απάντηση λίγο αργότερα και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Τάουνσεντ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κουγιατέ, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 27ο λεπτό.

Η Έβερτον, όμως, κατάφερε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Ντιν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουόρντ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ριτσάρλισον να ευστοχεί κάνοντας το 1-2 στο 40ό λεπτό.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο 48ο λεπτό, με τον Πίκφορντ να αποκρούει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάουνσεντ.

Η Έβερτον έχασε δύο ευκαιρίες στη συνέχεια με τον Κάλβερτ Λιούιν (51′, 55′) και δεν απειλήθηκε μέχρι το τέλος, με εξαίρεση το 65ο λεπτό, όταν ο Κουγιατέ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Σακό, Μίτσελ, ΜακΆρθουρ (88’ Ρίντεβαλντ), ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Τάουνσεντ, Εζέ (75’ Μπατσουαγί), Αγιού (82’ Μπεντεκέ), Ζαχά.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μίνα, Κιν, Ντιν, Άλαν, Ντουκουρέ, Χάμες Ροντρίγκες (86’ Ιβόμπι), Γκόμες (75’ Σίγκουρντσον), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον (90’ Ντέιβις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ