Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι 3-3 (vid)

Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι 3-3 (vid)

Η Τσέλσι πέρασε ένα 30λεπτο «μπλακ άουτ» στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, βρέθηκε με τρία γκολ πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει και να ισοφαρίσει με τον Τάμι Έιμπραχαμ στις καθυστερήσεις σώζοντας την παρτίδα (3-3).

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της σεζόν μέχρι στιγμής, η Τσέλσι επέστρεψε από τον «εφιάλτη» του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε την μπάλα κάτω στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τάμι Έιμπραχαμ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να «κλέβει» έναν βαθμό από τη Γουέστ Μπρομ.

Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο 4ο λεπτό, με τον Ρόμπινσον να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αλόνσο στην αρχή της φάσης και να σκοράρει με ένα πανέμορφο διαγώνιο σουτ, ανοίγοντας το σκορ του παιχνιδιού. Η Τσέλσι είχε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Τίμο Βέρνερ, ωστόσο το τελείωμα του Γερμανού κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 24′ ο αρχηγός της Τσέλσι και νεοαποκτηθέντας Τιάγκο Σίλβα, έκανε ένα τρομερό λάθος για την κλάση και την εμπειρία του, με τον Ρόμπινσον να γράφει το 2-0, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό γκολ της βραδιάς! Μόλις τρία λεπτά αργότερα οι Baggies σκόραραν και τρίτο γκολ, έπειτα από αμυντική αδράνεια των «μπλε», με τον Μπράντλεϊ να στήνει ένα «πάρτι» για τους γηπεδούχους!

Ο Φρανκ Λάμπαρτν προχώρησε σε δύο αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, βάζοντας τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα και τον Χάντσον Οντόι. Ο 20χρονος άλλαξε όλη την εικόνα του παιχνιδιού δίνοντας φρεσκάδα στον επιθετικό τομέα των Λονδρέζων. Ο Μέισον Μάουντ ήταν αυτός που μείωσε στο 55ο λεπτό με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, καθώς ο Τζόνστοουν δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 70΄ο Οντόι ήταν αυτός που έγραψε το 3-2, έπειτα από μια όμορφη συνεργασία με τον Κάι Χάβερτς και τον Άγγλο να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος. Η Τσέλσι πίεσε, αγωνίστηκε με ένα στόπερ και τρία σέντερ φόρ (!) και κατάφερε εν τέλει να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, με τον Τάμι Έιμπραχαμ να εκμεταλλεύτεται το ριμπάουντ και να γράφει το τελικό 3-3…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ