Σεφίλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς 0-1 (vid)

Σεφίλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς 0-1 (vid)

Η Λιντς έφυγε νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Η Λιντς έφυγε νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και οι δύο ομάδες περιορίστηκαν στην κατοχή της μπάλας. Με την Λιντς να προσπαθεί συνεχώς να δημιουργήσει τριγμούς στην αντίπαλη άμυνα και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να διατηρεί την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία.

Η πρώτη μεγάλη φάση, ωστόσο, θα έρθει στο ημίωρο του ματς. Οι «λέπιδες» βγήκαν σε αντεπίθεση και έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 όμως ο 20χρονος πορτιέρο της Λιντς, Αϊλάν Μεσλιέ απέκρουσε θεαματικά το εξ επαφής σουτ του Λούντσρομ. Στο 38ο λεπτό ο Ράμσντεϊλ έσωσε μετά από σουτ του Ντάλας και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κόστα στο 47′ και τον Χάρισον στο 56′. Στο 59′ ο Μεσλιέ απέκρουσε το σουτ του Στίβενς.

Η ομάδα του Μπιέλσα έχασε μία ακόμη ευκαιρία στο 61′ με τον Ντάλας να αποφεύγει τον Ράμσντεϊλ, να πλασάρει από δεξιά και τον Μπάσαμ να σώζει πάνω στη γραμμή.

Τελικά, η Λιντς βρήκε τη λύση στο 88ο λεπτό. Ο Χάρισον έκανε μια ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Μπάμφορντ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0 που τα «παγώνια» κράτησαν μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να φύγουν με αυτό το μεγάλο τρίποντο από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Ρόμπινσον, Αμπαντού, Λούντστραμ (64′ Νόργουντ), Όσμπορν, Μπερκ (74′ Σαρπ), Μπεργκέ, ΜακΓκόλντρικ (74΄ΜακΜπέρνι)

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Κούπερ, Κοχ, Ντάλας, Άιλινγκ, Κλιχ, Φίλιπς, Χάρισον, Κόστα (66′ Οκάμπο), Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (46′ Ροντρίγκο, 91′ Αλιόσκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ