Φαν Ντάικ : «Προσπαθούμε να έχουμε διάρκεια μέσα στη σεζόν»

Φαν Ντάικ : «Προσπαθούμε να έχουμε διάρκεια μέσα στη σεζόν»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρθηκε στη σημασία της διάρκειας στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι αυτό ήταν το στοιχείο που έδωσε το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ την περσινή σεζόν.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Premier League και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της απέναντι στην Άρσεναλ (28/9).

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε στο κανάλι της Premier League και αναφέρθηκε στη σημασία της διάρκειας στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι αυτό είναι το στοιχείο που καθιστά επιτυχημένη μια ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η διάρκεια είναι ο,τι δυσκολότερο στο ποδόσφαιρο. Και είναι κάτι πού προσπαθούμε να πετύχουμε. Αν κοιτάξει κανείς τις δύο τελευταίες σεζόν στην Premier League, είχαμε μεγάλη διάρκεια.

Έχουμε καταφέρει να κάνουμε εμφανίσεις κάθε βδομάδα και να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε ή να παίρνουμε ένα καλό αποτέλεσμα καθώς και να φτάσουμε ένα επίπεδο διάρκειας που μας έκανε πρωταθλητές Αγγλίας. Και αυτό είναι το δύσκολο μέρος.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και θα είναι πολύ μεγάλη, οπότε δεν σκεφτόμαστε τι θα έχει συμβεί στο τέλος της, αλλά εστιάζουμε στο τώρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ