Βάρντι : Το απίστευτο στατιστικό κόντρα στον Γκουαρντιόλα (pic)

Βάρντι : Το απίστευτο στατιστικό κόντρα στον Γκουαρντιόλα (pic)

Ο Τζέιμι Βάρντι πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και έτσι διαμορφώθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό.

Η Λέστερ ήταν εντυπωσιακή το βράδυ της Κυριακής (27/9) στο «Έτιχαντ» και νίκησε με 5-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε αυτή τη νίκη των «αλεπούδων» ο Τζέιμι Βάρντι ήταν απλά εξαιρετικός και σημείωσε τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του, οδηγώντας εκ τους ασφαλούς τις Αλεπούδες στην νίκη. Μάλιστα, ο Αγγλος επιθετικός για δεύτερη φορά στην καριέρα του απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα σημείωσε χατ-τρικ.

Την πρώτη φορά ήταν στις 10 Δεκεμβρίου του 2016. Στην πρώτη χρονιά του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Λέστερ φιλοξένησε στο King Power Stadium τους Πολίτες και επικράτησαν με το ευρύ 4-2, με τον Βάρντι να πετυχαίνει τρία γκολ. Πλέον, μετά και το αποψινό παιχνίδι, ο επιθετικός των Αλεπούδων είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει απέναντι στον Καταλανό τεχνικό χατ-τρικ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί, όσο ο Πεπ Γκουρντιόλα είναι προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει δεχθεί μόλις τρεις φορές χατ-τρικ από ποδοσφαιριστή. Τα δυο είναι από τον Τζέιμς Βάρντι, ενώ το άλλο το έχει σημειώσει ο Λιονέλ Μέσι στις 9 Οκτωβρίου 2016 στην νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στους Πολίτες (4-0) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@vardy7 has scored two of the three hat-tricks ever scored against Pep's Manchester City 😤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ