Αρτέτα : «Πρέπει να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση στο Άνφιλντ»

Αρτέτα : «Πρέπει να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση στο Άνφιλντ»

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως η Άρσεναλ πρέπει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό στο Άνφιλντ για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Η Άρσεναλ δοκιμάζεται απόψε (22:00) στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους «κόκκινους».

Ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» αναφέρθηκε στην σταθερότητα της ομάδας του Κλοπ, ενώ δήλωσε πως αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα.

«Είναι όλα πολύ διαφορετικά παιχνίδια. Αυτό που παίξαμε στο Έμιρεϊτς και αυτό που παίξαμε στον τελικό ήταν πολύ διαφορετικό και νομίζω ότι θα είναι και πάλι διαφορετικό της Δευτέρας.

Γνωρίζουμε τους στόχους που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα, πόσο σταθεροί ήταν και αυτό γιατί κυριαρχούν σχεδόν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Πρέπει λοιπόν να είμαστε στα καλύτερά μας και ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν τη Δευτέρα.

Είναι σαν να αντιμετωπίζεις γρήγορα κύματα όλη την ώρα, χωρίς πολύ χρόνο για αναπνοή. Είναι ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι, δεν θέλει μεγάλες μπαλιές εναντίον τους. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας, αυτό είναι σίγουρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 38χρονος στη συνέντευξη τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ