Σαουθάμπτον : «Κλείνει» πρώην στόχο του Ολυμπιακού (vid)

Σαουθάμπτον : «Κλείνει» πρώην στόχο του Ολυμπιακού (vid)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκουίδο Καρίγιο βρίσκεται η Σαουθάμπτον, ενός ποδοσφαιριστή που κατά το παρελθόν είχε ακουστεί έντονα στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Πολύ κοντά στην πρώτη της χειμερινή μετεγγραφή και την αρχή της επένδυσης των χρημάτων που έλαβε από την πώληση του Βίρτζιλ φαν Ντάικ είναι η Σαουθάμπτον.

Όπως μεταδίδει το έγκριτο Sky Sports, οι Άγιοι έφθασαν σε συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Γκουίδο Καρίγιο, έναντι 20.000.000 ευρώ.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος Αργεντινός επιθετικός είχε αποκτηθεί από τους Μονεγάσκους έναντι 9.000.000 το 2015, μια περίοδο κατά την οποία είχε «παίξει» πολύ δυνατά στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του -τότε προπονητή της ομάδας- Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός (απολύθηκε προ ημερών από τη Γουότφορτν), είναι μάλιστα ανάμεσα στα φαβορί για τον πάγκο της Σαουθάμπτον, οι διοικούντες την οποία ετοιμάζονται να διώξουν τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο λόγω της εικόνας της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ο Καρίγιο έχει αγωνιστεί φέτος από σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει το δρόμο για τα δίχτυα οκτώ φορές. Πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι αγωνιζόταν στην Εστουδιάντες, ενώ μάνατζερ του είναι ο Κριστόφ Ενροτό, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τον Κέβιν Μιραλάς και τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε.

Λέτε λοιπόν ο ταλαντούχος επιθετικός, προ διετίας στόχος του Ολυμπιακού, να πάει από τα χέρια ενός πρώην προπονητή των Πειραιωτών (Λεονάρντο Ζαρντίμ), στα χέρια ενός επίσης πρώην; Διόλου απίθανο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ