Μάντσεστερ Σίτι : «Σκοτώνει» Αγκουέρο για χάρη του Γκριεζμάν

Μάντσεστερ Σίτι : «Σκοτώνει» Αγκουέρο για χάρη του Γκριεζμάν

O Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει πώς και πώς, ενόψει καλοκαιριού τον Αντουάν Γκριεζμάν, με αποτέλεσμα να δώσει ως έμψυχο αντάλλαγμα μέχρι και τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μόνο μερικές από αυτές που έχουν ακουστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ικανότητες του Γάλλου φορ που δείχνει ότι δύσκολα θα παραμείνει στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο, μετά το καλοκαίρι που έρχεται. Μάλιστα, ο Καταλανός τεχνικός θεωρεί πως… τσάμπα πράγμα τον Γκριεζμάν, αφού η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει μετά βίας τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός αυτού οι Πολίτες δείχνουν πρόθυμοι για να πείσουν τους ροχιμπλάνκος για τον έμπειρο στράικερ να τους δώσουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Σέρχιο Αγκουέρο που φέτος διανύει μία πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα της αγγλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ