Γιόβιτς και Καβάνι για μία θέση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιόβιτς και Καβάνι για μία θέση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «καίγεται» για επιθετικό. Επικρατέστερα θεωρούνται τα ονόματα των Λούκα Γιόβιτς και Έντισον Καβάνι.

Σε αναζήτηση σέντερ φορ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση σέντερ φορ, ωστόσο οι «Κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να κάνουν την επιθυμία του πραγματικότητα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με Μέσα της Αγγλίας, δύο ονόματα θεωρούνται τα επικρατέστερα. Και αυτά είναι ο Λούκα Γιόβιτς και ο Έντισον Καβάνι.

Από τη μία ο Σέρβος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη «Βασίλισσα» και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και από την άλλη ο Ουρουγουανός φορ, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα δεδομένα ωστόσο είναι διαφορετικά για τους δύο παίκτες. Δηλαδή, ο πρώην άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι πιο νέος (22 χρονών), ενώ ο δανεισμός του από την ισπανική ομάδα σε συνδυασμό με τον μισθό του θα στοιχήσουν λιγότερο, καθώς ο 33χρονος Καβάνι έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Στη σύγκριση ωστόσο μπαίνουν και τα επιτεύγματα τους σε συλλόγους και εθνική ομάδα. Εκεί όπου και ο Καβάνι έχει την υπεροχή, καθώς έχει σκοράρει εκατοντάδες γκολ στην καριέρα του (341 συνολικά) σε κάθε κλαμπ όπου αγωνιζόταν, ενώ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει άλλα 50 τέρματα. Ενώ ο Γιόβιτς έχει μείνει μόνο στα 55 και 2 αντίστοιχα με την περσινή χρονιά του να στιγματίζεται από αρκετούς τραυματισμούς.

Η επιλογή είναι δύσκολη, ωστόσο στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχουν ξεκάθαρη προτίμηση στον Έντισον Καβάνι παρά την υψηλή αμοιβή του, γεγονός που έχουν μεταφέρει και στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παρόλο που η μεγάλη επιθυμία όλων είναι ο Τζέιντον Σάντσο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ