Νιουκάστλ – Μπέρνλι 3-1

Νιουκάστλ – Μπέρνλι 3-1

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ, η Νιουκάστλ επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι. Παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα η ομάδα του Σον Ντάις.

Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα κράτησε την Μπέρνλι η Νιουκάστλ. Οι Καρακάξες επικράτησαν με 3-1 στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ της ομάδας του Σον Νταις, αφήνοντας την χωρίς βαθμό μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Δυο γκολ ο Γουίλσον, ένα ο Σαιντ-Μάξιμιν, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γουέστγουντ για την Μπέρνλι.

Mετά την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ η Νιουκάστλ επέστρεψε στις νίκες. Η Μπέρνλι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, ωστόσο οι Καρακάξες πήραν την νίκη. Η ομάδα του Στιβ Μπρους δυσκολεύτηκε αρκετά αν και Μαξιμιν την έβαλε σε θέση οδηγού από αρκετά νωρίς, καθώς στο 14΄ έκανε το 1-0. Η Νιουκάστλ φαινόταν ότι έλεγχε το παιχνίδι, ωστόσο η Μπέρνλι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Γουέστγουντ.

Παρόλο αυτά, η Νιουκάστλ παρουσιάστηκε ψύχραιμη και απάντησε άμεσα. Ο Γουίλσον στο 65΄ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 77 με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Φερνάντεθ, Σερ (55’ Μανκίγιο), Κραφτ, Σέλβεϊ, Λιούις, Χέντρικ, Χέιντεν, Σεν Μαξιμέν (73’ Φρέιζερ), Γουίλσον, Ζοέλιντον (90+3′ Ζοέλιντον)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μπάρντσλεϊ, Τέιλορ, Λονγκ, Ταρκόβσκι, Στίβενς (68’ Γκούντμουντσον), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Μπαρνς (77’ Βίντρα), Γουντ, ΜακΝέιλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ