Λέστερ – Γουέστ Χαμ 0-3 : Τα «σφυριά» έκαναν… πλάκα στις «αλεπούδες»!

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 0-3 : Τα «σφυριά» έκαναν… πλάκα στις «αλεπούδες»!

Ανώμαλη προσγείωση για την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League! Μετά το πάρτι στην έδρα της Σίτι, η Λέστερ ηττήθηκε... σβηστά (0-3) από την Γουέστ Χαμ.

Στην Premier League μπορείς να δεις τα πάντα. Τρανό… παράδειγμα η Λέστερ. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «αλεπούδες» έκαναν πάρτι στην έδρα της Σίτι και τώρα, γνώρισαν αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» έκαναν… περίπατο (0-3) στο King Power Stadium, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League να έχει την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς κατέβασε την ομάδα του με σύστημα 3-4-3. Ο Σμάιχελ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα πίσω τους Αμαρτέι, Σογιουντσού και Έβανς. Στα δεξιά ο Καστάιν, με τον Τζάστιν στα αριστερά. Στον άξονα πήραν θέση οι Τίλεμανς και Μεντί, ενώ μπροστά βρέθηκαν οι Αγιόθε, Μπαρνς και Βάρντι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 14ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Κρέσγουελ σέντραρε από αριστερά και ο Αντόνιο με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για την Γουέστ Χαμ.

Στο 34΄, η ομάδα του Μόγιες έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Φορνάλς να έχει εύκολο έργο απέναντι από τον Σμάιχελ. Οι «αλεπούδες» είχαν υποστεί διπλό σοκ, με την Γουέστ Χαμ να κάνει ότι θέλει στο χορτάρι του King Power Stadium. Στο 72ο λεπτό ο Ράις έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 83ο λεπτό, ο Μπόουεν διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους, με το… σφυροκόπημα να σταματάει εκεί.

Στο 90+3, οι παίκτες της Λέστερ είχαν άψογη συνεργασία, με τον Μπαρνς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μετά από 4 αγωνιστικές, οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην 2η θέση με 9 πόντους, ενώ τα «σφυριά» είναι στην 8η με 6 πόντους.

Θυμίζουμε, πως στις 29 Οκτωβρίου, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ρότζερς για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Σογιουντσού, Έβανς, Αμαρτέι (55’ Oυντέρ), Καστάιν, Τίλεμανς, Μεντί (87’ Τσαντούρι), Μπαρνς, Αγιόθε (64’ Ιεανάτσο), Βάρντι

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Μπαλμπουενά, Κουφάλ, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (87’ Νόουμπλ), Φορνάλς, Αντόνιο (87’ Αλέρ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ