Άρσεναλ : Ο Αρτέτα κάνει το Emirates… κάστρο (pic)

Άρσεναλ : Ο Αρτέτα κάνει το Emirates… κάστρο (pic)

Από τότε που ανέλαβε ο Μικέλ Αρτέτα την Άρσεναλ οι Κανονιέρηδες σε 12 παιχνίδια στο Emirates έχουν απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε την απόφαση να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι και να αναλάβει ως πρώτος προπονητής την Άρσεναλ. Μέσα σε λίγους μήνες έχει προλάβει να βάλει την σφραγίδα του στους Κανονιέρηδες, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να κατακτήσει και δυο τίτλους (FA Cup, Community Shield).

Ο Μικέλ Αρτέτα, περί ου ο λόγος, είναι ένας από τους λόγους που οι οπαδοί της Άρσεναλ μπορούν να αισιοδοξούν. Το ξεκίνημα της την φετινή χρονιά είναι αξιοσημείωτο, καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες και έχει μια ήττα από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Τελευταίο της θύμα ήταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 2-1 στο Emirates, συνεχίζοντας το σερί που έχουν χτίσει στο γήπεδο τους. Από τότε που ανέλαβε ο Αρτέτα, οι Κανονιέρηδες σε 12 παιχνίδια έχουν απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς από του διαθέσιμους 36. Στο ίδιο διάστημα μόνο η Λίβερπουλ έχει καλύτερη συγκομιδή. H oμάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει 11 νίκες και μία ισοπαλία (1-1 με την Μπέρνλι), έχοντας συγκεντρώσει 34 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ