Φέρντιναντ : «Ο τρόπος παιχνιδιού του Καβάνι θα μάθει πολλά στον Γκρίνγουντ»

Φέρντιναντ : «Ο τρόπος παιχνιδιού του Καβάνι θα μάθει πολλά στον Γκρίνγουντ»

Ο Ρίο Φέρντιναντ δήλωσε πως η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας.

Ο Έντινσον Καβάνι είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε για αυτή τη μεταγραφή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η απόκτηση του Ουρουγουανού θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είχα τονίσει πως ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που πρέπει να αποκτηθεί επειδή έχουμε τρεις εξαιρετικά ταλαντούχους νεαρούς επιθετικούς που χρειάζονται βοήθεια. Θα χρειαστούν καθοδήγηση.

Ο Μαρσιάλ για παράδειγμα, θα είναι τιμωρημένος τώρα μετά την αποβολή του κόντρα στην Τότεναμ, και χρειαζόμαστε κάποιον να βγει μπροστά».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο τρόπος που παίζει, ο τρόπος που προπονείται, η εμπειρία του, θα μπορέσει να μάθει πολλά ειδικά στον Μέισον Γκρίνγουντ. Έχει σκοράρει τόσο πολλά γκολ και έχει κατακτήσει πάρα πολλά τρόπαια. Το να τον βλέπει ο Γκρίνγουντ σε καθημερινή βάση, είναι κάτι που θα τον ωφελήσει.

Εάν έχει έρθει για να κάτσει για μεγάλο διάστημα; Όχι. Όμως και εγώ ήμουν μέλος μίας ομάδας που φέραμε σε αυτήν τον Χένρικ Λάρσον. Αν ρωτήσετε κάποιον επιθετικό εκείνης της ομάδας, για παράδειγμα τον Γουέιν Ρούνεϊ, αν ανέβασε το επίπεδο της ομάδας ο Λάρσον, θα σας απαντήσει ναι.

Εάν και ο Καβάνι έχει τέτοιο αντίκτυπο στην ομάδα, τότε αξίζει τον κόπο που ήρθε. Είναι κορυφαίος παίκτης, έμπειρος, σκόρερ, θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ