Μουρίνιο για Αλέξις : «Από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»

Μουρίνιο για Αλέξις : «Από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Αλέξις Σάντσες έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (26/1) αγώνα Κυπέλλου με τη Γέοβιλ. Στην αποστολή ο Χιλιανός επιθετικός, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται αύριο (26/1) το απόγευμα στο Huish Park από την Γέιοβιλ Τάουν για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και ενόψει της αναμέτρησης ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε τη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στο πλαίσιο αυτής, ρωτήθηκε για τον Αλέξις Σάντσες, με τον Πορτογάλο τεχνικό των Κόκκινων Διαβόλων να αποθεώνει το τελευταία μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του. «Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και νομίζω θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς, διότι θέλουμε να έχουμε τους κορυφαίους», ανέφερε αρχικά.

«Είναι ένας παίκτης που γίνεται κάτι παραπάνω, λόγω της ευελιξίας του, μπορεί να παίξει σε τέσσερις διαφορετικές επιθετικές θέσεις», πρόσθεσε ο Ζοσέ, επιβεβαιώνοντας πως ο Χιλιανός άσος θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ.

https://twitter.com/ManUtd/status/956519612363001856

https://twitter.com/brfootball/status/956520107525763073

«Είπες ότι εντάχθηκε στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου, οπότε είναι σωστό να ξεκινήσεις την καριέρα σου στη Γιουνάιτεντ στα μεγαλύτερα εκτός έδρας αποδυτήρια», είχε σχολιάσει η Γέοβιλ μέσω του Twitter λίγο μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Χένρικ Μκιταριάν να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο συλλόγων.

https://twitter.com/YTFC/status/955518130067070977

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ