Καβάνι : «Μιλήσαμε με τον Ρικέλμε, θέλω να παίξω στην Μπόκα»

Καβάνι : «Μιλήσαμε με τον Ρικέλμε, θέλω να παίξω στην Μπόκα»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός προετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ήδη σκέφτεται... την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν η μεγάλη μεταγραφική κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο έμπειρος φορ αποφάσισε να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους» και να αγωνίζεται με το.. καταραμένο «7» στην πλάτη του.

Το συμβόλαιο του διεθνή άσου είναι για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς άλλο ένα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο δεύτερο χρόνος δεν θα τον βρει στο Νησί. Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός παραδέχθηκε ότι μίλησε προσωπικά με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και την προοπτική να αγωνιστεί στην Μπόκα Τζούνιορς.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι στο μέλλον θα ήθελε να παίξει με τα χρώματά της και μέσα στο «Μπομπονέρα». Αναλυτικά ανέφερε: «Μιλήσαμε με τον Ρομάν που ήθελε να μάθει γενικά τι σκέφτομαι και τι γίνεται με το μέλλον μου.

Είπαμε μερικές λεπτομέρειες τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω, αν θέλει ας το κάνει εκείνος. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή στη Μπόκα, γιατί έχουν πάει εκεί αρκετοί Ουρουγουανοί κι αυτό… δημιουργεί μια περιέργεια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ