«Τρία χρόνια εκτός γηπέδου ο οπαδός της Γουέστ Χαμ που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Σαλάχ»

«Τρία χρόνια εκτός γηπέδου ο οπαδός της Γουέστ Χαμ που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Σαλάχ»

Ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ που είχε επιτεθεί ρατσιστικά στον Μοχάμεντ Σαλάχ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 400 λιρών και τριετή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση από οπαδό της Γουέστ Χαμ ο οποίος τον έβριζε συνεχώς.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην ομάδα του Λονδίνου για την περσινή σεζόν ο 48χρονος οπαδός, Μπράντλεϊ Θάμγουντ, απευθύνθηκε στον επιθετικό των «reds» λέγοντας: «Σαλάχ, γαμ… οι Μουσουλμάνοι. Γαμ… Μουσουλμάνε. Άντε γαμ…».

Την Τρίτη (13/10) ο Θάμγουντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ομολόγησε ότι είναι ένοχος για ρατσιστική επίθεση και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Independent» τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 4οο λιρών και ποινή τριετούς απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Τα «σφυριά» καταδίκασαν το περιστατικό αναφέροντας: «Η Γουέστ Χαμ είναι ξεκάθαρη στη στάση της. Έχουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης. Η ισότητα και η ποικιλομορφία βρίσκονται στο επίκεντρο του συλλόγου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο Στάδιο του Λονδίνου είναι ελεύθεροι να απολαύσουν βλέποντας την ομάδα τους να παίζει ποδόσφαιρο σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ