Όταν η Λίβερπουλ είχε φτάσει μια ανάσα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Όταν η Λίβερπουλ είχε φτάσει μια ανάσα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αποκάλυψη βόμβα από τον άλλοτε βοηθό του Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμσον, αναφέροντας πως το 2003 η οι «κόκκινοι» είχαν φτάσει μια ανάσα μακριά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο προτού ο Πορτογάλος μεταγραφεί εν τέλει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία ιστορία που αν εξελισσόταν διαφορετικά θα βλέπαμε εντελώς άλλα πράγματα… Σε μια αποκάλυψη βόμβα προέβη ο άλλοτε βοηθός του Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμσον.

Ήταν το 2003, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούσε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της εποχής. Γιουβέντους, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα «μονομαχούσαν» για την υπογραφή του Πορτογάλου τότε πιτσιρικά, θέλοντας να εντάξουν στο ρόστερ τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον Τόμσον, η Λίβερπουλ είχε κάνει πρόταση της τελευταίας στιγμής, «κλείνοντας» τη μεταγραφή! Ωστόσο το φιλικό της Σπόρτινγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτό που άλλαξε τα γεγονότα και όπως αποδείχθηκε όλη την ποδοσφαιρική ιστορία.

Με διαταγές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε αστραπιαία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκτώντας τον έναντι 12,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ήταν πρωί Τρίτης, τρώγαμε πρωϊνό στο προπονητικό κέντρο, βγαίνει η κίτρινη κορδέλα στο SkySports με την αναφορά πως η Γιουνάιτεντ παίρνει τον Κριστιάνο και ο Ζεράρ, αφού … πνιγήκαμε μαζί, σηκώνεται πάνω και φωνάζει «τι διάολο έγινε;»» είπε ο Τόμσον στην Athletic.

And the rest is history… που λένε και οι Άγγλοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ