Νιούκαστλ : Εδεσε τον Σεν Μαξιμέν μέχρι το 2026 (pic)

Νιούκαστλ : Εδεσε τον Σεν Μαξιμέν μέχρι το 2026 (pic)

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Σεν Μαξιμέν για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο Αλάν Σεν Μαξιμέν είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Νιούκαστλ. Ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο από πέρσι το καλοκαίρι και μέσα σε μία σεζόν, ανέβασε κατακόρυφα την αξία του. Το αποτέλεσμα ήταν να μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Για αυτό τον λόγο, οι «καρακάξες» προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή άσου. Μάλιστα, οι απολαβές του Γάλλου ποδοσφαιριστή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες ενώ η διάρκεια της νέας συνεργασίας, έχει εξαετή διάρκεια.

Ο ταλαντούχος άσος μετράει πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε διάστημα 34 συμμετοχών με την αγγλική ομάδα. Τέλος, οι δηλώσεις που έκανε μετά την επίτευξη της συμφωνίας, είναι οι εξής: «Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου, αλλά μόνο στη Νιουκάστλ έχω νιώσει σαν στο σπίτι μου. Σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα είχα πολύ καλή σχέση με τους φιλάθλους, αλλά όχι τόσο στενή όσο έχω με τους φιλάθλους της Νιουκάστλ

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, μιας και είμαστε άνθρωποι και οι οπαδοί μας με κάνουν να νιώθω ξεχωριστός. Αν μπορώ να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου με τον σύλλογο, τότε είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ