Κλοπ για Εβερτον : «Είναι έτοιμη να κοντράρει την Λίβερπουλ για τον τίτλο»

Κλοπ για Εβερτον : «Είναι έτοιμη να κοντράρει την Λίβερπουλ για τον τίτλο»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αντσελότι και την Έβερτον.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (17/10, στις 14:30) ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Έβερτον. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο των «κόκκινων» στη Premier League ενώ τόνισε πως ο Κάρλος Αντσελότι βρίσκεται πίσω από αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «BBC», ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως τα «ζαχαρωτά», είναι έτοιμα να κοντράρουν τη Λίβερπουλ για τον τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος. Ακόμα, μίλησε και για τον Κάλβερτ-Λιούιν, όπου παραδέχθηκε ότι ο νεαρός επιθετικός θα κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά είπε: «Δεν είναι μυστικό αυτό που σκέφτομαι για τον Κάρλο Αντσελότι. Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό προς αυτό. Είναι ένα υπέροχο ανθρώπινο ον.

Όταν έμαθα πως ο Αντσελότι θα υπέγραφε στην Έβερτον σκέφτηκα «Ωωω, ο επόμενος μεγάλος διεκδικητής είναι έτοιμος». Έκαναν τέλεια δουλειά το καλοκαίρι.

Βρήκαν τους παίκτες που χρειάζονταν για να βελτιώσουν μία ήδη αρκετά καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Μαζί, έχοντας συνηθίσει σε αυτό που ζητάει από αυτούς ο Αντσελότι, τους κάνει μία πολύ ισχυρή ομάδα.

Περίμενα από τον Κάλβερτ-Λιούιν να κάνει μερικά μεγάλα βήματα τα επόμενα χρόνια και το έκανε. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας κορυφαίος στράικερ: μέγεθος, ευελιξία, ταχύτητα, επιθυμία, πολύ καλός σε τεχνική, έχει τελειώματα τόσο με το κεφάλι όσο και με τα δύο πόδια.

Και τώρα ενώθηκαν όλα τα κομμάτια και δουλεύουν μαζί. Οι πτέρυγες έχουν δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης, με τους Χάμες και Ριτσάρλισον. Η μεσαία γραμμή έχει επίσης τον Άλαν αλλά και τον Σίγκουρντσον.

Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ καλή ομάδα και η άμυνα δουλεύει καλύτερα επειδή σε μία καλή ομάδα είναι ευκολότερο να αμύνεσαι. Αυτό βλέπεις όταν παρακολουθείς την Έβερτον οπότε το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ