Γκουαρντιόλα για Αρτέτα : «Είναι ένας μαχητής, τα πάει πολύ καλά»

Γκουαρντιόλα για Αρτέτα : «Είναι ένας μαχητής, τα πάει πολύ καλά»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στον άλλοτε βοηθό του στους «πολίτες», Μικέλ Αρτέτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/10), την Άρσεναλ. Ο προπονητής, της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα. Αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ντε Μπρόινε και στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League, οι οποίες έχουν αρκετά γκολ.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε και στον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος ήταν βοηθός του στους «πολίτες». Ο Πεπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και τόνισε πως είναι ένας μαχητής.

Αναλυτικά είπε: «Ο Κέβιν είναι δυστυχώς έξω, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες έχουν επιστρέψει καλά. Δεν νομίζω ότι ο τραυματισμός του Κέβιν είναι κάτι σοβαρό, αλλά νομίζω θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια. Ο Σέρχιο Αγκουέρο προπονείται και είμαστε χαρούμενοι. Κάθε ομάδα χρειάζεται επιθετικό και εμείς παίζουμε χωρίς αυτούς».

Στην συνέχεια μίλησε για τον αντίπαλό του, Μικέλ Αρτέτα: «Τα πήγε πολύ καλά και ο τρόπος που παίζει είναι υπέροχος για την ποιότητα που έχουν. Ο Αρτέτα κατάφερε να πάει την Άρσεναλ στην θέση που ήταν πριν καιρό. Τα πάει καλά σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας μαχητής. Όλοι τον αγαπούν και είναι χαρούμενοι γι’ αυτά που κάνει στο Λονδίνο».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League, οι οποίες χαρακτηρίζονται από πολλά γκολ: «Ελπίζω για το ποδόσφαιρο να συνεχίσουμε να βλέπουμε πολλά γκολ, αλλά είναι μία εξαίρεση λόγω της κατάστασης που ζει ολόκληρος ο πλανήτης. Υποθέτω ότι 6,7,8 γκολ ανά παιχνίδι κάθε Σαββατοκύριακο δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν τραυματισμοί και πολλά πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολα, θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ