Τσέλσι : Επιστρέφουν Πούλισικ και Ζίγιεχ

Τσέλσι : Επιστρέφουν Πούλισικ και Ζίγιεχ

Έτοιμοι να δώσουν το παρών στην αυριανή αναμέτρηση με τη Σάουθαμπτον είναι οι Κρίστιαν Πούλισικ και Χακίμ Ζίγιεχ, καθώς έλαβαν το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της Τσέλσι.

Σχεδόν έτοιμο και πλήρες είναι το ρόστερ της Τσέλσι… Ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε την διοίκηση να του κάνει επτά μεταγραφικά «δώρα», ωστόσο οι τραυματισμοί έχουν στερήσει από τον Άγγλο προπονητή να φτιάξει τα πλάνα του όπως ακριβώς θέλει.

Το ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα, Χακίμ Ζίγιεχ, φέρεται έτοιμος να δώσει το παρών κόντρα στη Σάουθαμπτον καθώς ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο από την προετοιμασία της ομάδας. Ο Μαροκινός άσος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής Μαρόκου, όντας εκείνος που έβγαλε την ασίστ στον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μαζί με τον Ζίγιεχ, κανονικά στη διάθεση του 42χρονο τεχνικού θα είναι και ο Κρίσιταν Πούλισικ. Ο Αμερικανός ήταν στα «πιτς» από τον τελικό του FA Cup εναντίον της Άρσεναλ, ενώ αγωνίστηκε για λίγα λεπτά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας πριν από την διακοπή των Εθνικών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ