Κλοπ : «Δεν ήταν οφσάιντ ο Μανέ»

Κλοπ : «Δεν ήταν οφσάιντ ο Μανέ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απογοητευμένος από τη διαιτησία του αγώνα Έβερτον-Λίβερπουλ και πιστεύει πως το γκολ που έβαλε η ομάδα του στις καθυστερήσεις έπρεπε να μετρήσει.

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ για την 5η αγωνιστική της Premier League, με το τελικό 2-2 να αφήνει απογοητευμένη την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Διότι στο 92′ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Τζόρνταν Χέντερσον πέτυχε γκολ και έκανε το 2-3 για την ομάδα του και όλοι πίστεψαν πως η Λίβερπουλ θα φύγει με το τρίποντο της νίκης από το «Γκούντισον Παρκ». Ωστόσο, λίγο αργότερα, το τέρμα ακυρώθηκε από τον VAR για οφσάιντ του Σαντιό Μανέ στην αρχή της φάσης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απογοητευμένος από τη διαιτησία, διότι πιστεύει πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Ενώ απορεί για το πού είναι η γραμμή.

«Δεν ξέρω πού είναι η γραμμή, απλώς δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος; Η εικόνα που είδα εγώ πάντως δείχνει πως η φάση ήταν καθαρή. Δεν ήταν οφσάιντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ