Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-3

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-3

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Premier League. Η Τότεναμ ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 82΄ (3-0) όμως η Γουέστ Χαμ έφερε το ματς τούμπα και απέσπασε την ισοπαλία κόντρα στα Σπιρούνια.

Ασύλληπτο, μοναδικό. Αυτή η Premier League στην εκκίνηση της έχει τρελάνει κόσμο. Τελευταία απόδειξη αυτά που έγιναν απόψε στο Λονδίνο. Η Τότεναμ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 από το 16΄ και όμως η Γουέστ Χαμ με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης έφερε το παιχνίδι τούμπα και πήρε την ισοπαλία. Αγωνίστηκε μετά από επτά χρόνια με τα Σπιρούνια ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 4-2 και να κλειδώσει την νίκη.

Στην αρχή της αναμέτρησης η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν καταιγιστική. Προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα γκολ των Κέιν και Σον. Ο Αγγλος επιθετικός στην εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι απολαυστικός. Έχει σημειώσει 5 τέρματα και 7 ασίστ, έχοντας συμμετοχή στα 12 από τα 15 γκολ των σπιρουνιών. Η μεγαλύτερη συγκομιδή που έχει σημειώσει ποτέ ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League μετά από πέντε αγωνιστικές.

H Γούεστ Χαμ απάντησε στο τέλος στην καταιγίδα της Τότεναμ. Στο 82 μείωσε με κεφαλιά του Μπαλμπουενά, ενώ στο 85΄ ο Γιαρμολένκο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σάντσες πέτυχε αυτογκόλ για το 3-2. Τα σφυριά πίεζαν για την ισοφάριση, τα Σπιρούνια έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέιλ για να κλειδώσει την νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Στο 94΄ ο Μαντσίνι με γκολάρα πάγωσε την Τότεναμ, η οποία αυτοκτόνησε και έχασε την ευκαιρία ναι πιάσει την Λίβερπουλ στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Οριέ, Σισοκό, Χέιμπιεργκ, Εντομπελέ (73’ Γουίνκς), Σον (80’ Λούκας Μόουρα), Κέιν, Μπερχβάιν (73’ Μπέιλ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Μπόουεν, Μαζουακού (90’ Σόντγκρας), Ογκμπόνα, Μπαλμπουενά, Κρέσγουελ, Κουφάλ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (77’ Λανσίνι), Αντόνιο (77’ Γιαρμολένκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ