Λέστερ – Άστον Βίλα 0-1

Λέστερ – Άστον Βίλα 0-1

Με έναν κεραυνό του Ρος Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις, η Άστον Βίλα «απέδρασε» από τον «Κινγκ Πάουερ», σοκάροντας την επερχόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Λέστερ!

Με έναν κεραυνό του Ρος Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις, η Άστον Βίλα «απέδρασε» από τον «Κινγκ Πάουερ», σοκάροντας την επερχόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Λέστερ!

Μπορεί να είμαστε ακόμη πολύ νωρίς, μπορεί να ξεφουσκώσει, ωστόσο η Άστον Βίλα ζει το δικό της απίθανο παραμύθι σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν! Μετά την επτάρα εναντίον της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, οι «χωριάτες» επέστρεψαν δριμύτεροι, «άλωσαν» την έδρα της Λέστερ και έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα!

Το ματς

Εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης από το πρώτο κιόλας σφύριγμα. Μπορεί τα γκολ να μην ερχόντουσαν, ωστόσο οι ευκαιρίες δεν έλειπαν, με τη Λέστερ να απειλεί περισσότερο, έχοντας παράλληλα και την κατοχή της μπάλας στα πόδια της.

Οι «αλεπούδες» που είχαν εκτός τον Βάρντι, έβαλαν δύσκολα στον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ο οποίος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία του! Η Βίλα άρχισε να παίρνει μέτρα στον χώρο, έχοντας ως πρωταγωνιστή των συνήθη ύποπτο Τζακ Γκρίλις.

Ο Άγγλος μέσος έκοβε και έραβε, ωστόσο η ολοκλήρωση της φάσης συνέχιζε να λείπει…

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες βγήκαν με το ίδιο σκεπτικό, καθώς η εξέλιξη του παιχνιδιού και οι ανοιχτοί χώροι, έδιναν την ευκαιρία και στις δύο. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν καλύτεροι, με τον Γουότκινς μάλιστα να φτάνει και πολύ κοντά στο γκολ.

Ό,τι δεν κατάφερε ο πρώην παίκτης της Μπρέντφορντ, κατάφερε ο πρωήν της Τσέλσι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης! Με έναν κεραυνό του Ρος Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις, η Άστον Βίλα πήρε προβάδισμα, σοκάροντας την επερχόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League! Για τον Άγγλο μέσο αυτό ήταν το δεύτερο γκολ στις δύο πρώτες του αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ