Υπερασπίστηκε τον Πίκφορντ για τη φάση του Φαν Ντάικ ο Κάραγκερ (vid)

Υπερασπίστηκε τον Πίκφορντ για τη φάση του Φαν Ντάικ ο Κάραγκερ (vid)

Μία από τις φάσεις που συμβαίνουν συνεχώς στο ποδόσφαιρο τόνισε πως είναι και αυτή του Πίκφορντ με τον Φαν Ντάικ, ο Τζέιμι Κάραγκερ, θέλοντας να υπερασπιστεί τον τερματοφύλακα της Έβερτον.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τη Λίβερπουλ… Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον επτά μήνες!

Ο άνθρωπος που θεωρείται υπαίτιος για τον τραυματισμό του Ολλανδού, είναι ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο Άγγλος κίπερ έκανε μια άτσαλη έξοδο με τα πόδια, έχοντας ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.
 Ο τερματοφύλακας των «ζαχαρωτών» ωστόσο βρήκε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη. Ο λόγος για τον «θρύλο» της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος ανέφερε πως τέτοιες φάσεις είναι ένα συχνό φαινόμενο στο ποδόσφαιρο, δίνοντας μάλιστα και μερικά προσωπικά παραδείγματα.
«Έχω υποστεί κάταγμα στο πόδι, έχω φτάσει κοντά στο να προκαλέσω κάταγμα στο πόδι του Νάνι… Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ακούγομαι σαν να υπερασπίζομαι τον Πίκφορντ αλλά έτσι είναι, δεν θεωρώ ότι κάποιος μπαίνει στο γήπεδο με στόχο να τραυματίσει τόσο σοβαρά έναν αντίπαλό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ