Κλοπ : «Θα περιμένουμε τον Φαν Ντάικ να γυρίσει όπως μία σύζυγος τον άντρα της από τη φυλακή»!

Κλοπ : «Θα περιμένουμε τον Φαν Ντάικ να γυρίσει όπως μία σύζυγος τον άντρα της από τη φυλακή»!

Με επικό τρόπο εξήγησε ο Γιούργκεν Κλοπ το πώς θα περιμένουν στη Λίβερπουλ τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να γυρίσει από τον σοβαρό τραυματισμό του!

Το σοκ στη Λίβερπουλ ήταν πολύ ισχυρό. Καθώς ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στον αγώνα με την Έβερτον, θα αφήσει εκτός δράσης τον Ολλανδό στόπερ για 8 μήνες περίπου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του, όπως και όλος ο οργανισμός της Λίβερπουλ φυσικά, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Φαν Ντάικ σε αυτή τη δύσκολη και επίπονη δοκιμασία που έχει μπροστά του.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε σε δηλώσεις του την απεριόριστη στήριξη που θα έχει ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός. Και ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα περιμένουν τον Φαν Ντάικ πολύ υπομονετικά να γυρίσει. Όπως μία καλή σύζυγος περιμένει τον άντρα της να γυρίσει από τη φυλακή!

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ:

«Φυσικά και είμαστε σε επαφή με τον Φαν Ντάικ. Είμαστε δίπλα του. Το γνωρίζει και θα τον περιμένουμε όπως περιμένει μια καλή σύζυγος όταν ο άντρας της είναι στη φυλακή. Στο μεταξύ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ