Αρτέτα για Οζίλ : «Ήμουν δίκαιος αλλά απέτυχα μαζί του»

Αρτέτα για Οζίλ : «Ήμουν δίκαιος αλλά απέτυχα μαζί του»

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν σκοπεύει να δώσει άλλη ευκαιρία στον Μεσούτ Οζίλ ο οποίος βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από την Άρσεναλ.

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. Μάλιστα η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, μίλησε για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γερμανού τονίζοντας πως προσπάθησε να τον κρατήσει σε υψηλό επίπεδο και απέτυχε. Επίσης έκανε σαφές το γεγονός ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει πια στο πλάνο του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου διότι ήμουν δίκαιος. Είναι μια ποδοσφαιρική απόφαση. Η επικοινωνία μου μαζί του είναι αρκετά καλή και ξέρουμε τι να περιμένουμε ο ένας από τον άλλο. Για έναν παίκτη με τέτοια καριέρα, οτιδήποτε και να συμβαίνει γύρω του έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Και αυτό είναι η υπόθεση εδώ και οκτώ χρόνια. Η δουλειά μου είναι να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη. Και νιώθω πως απέτυχα εδώ με τον Οζίλ. Θέλω τον καλύτερο Μεσούτ στην ομάδα και κάποιες στιγμές ήμουν κοντά στο να τα καταφέρω. Αλλά δεν μπόρεσα και πήρα την απόφαση να τον αφήσω εκτός ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ