Λίβερπουλ : Ο… εφιάλτης φεύγει, ο Άλισον έρχεται!

Λίβερπουλ : Ο… εφιάλτης φεύγει, ο Άλισον έρχεται!

Με τον Άντριαν κάτω από τα δοκάρια η Λίβερπουλ μέτρησε ρεκόρ 1-1-2, με 10 γκολ παθητικό! Εφιάλτης. Αλλά ο Άλισον είναι πιθανό να επιστρέψει άμεσα στη δράση, ανακουφίζοντας τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Άλισον Ντέκερ είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 28 Σεπτεμβρίου στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ. Σε 5 μέρες δηλαδή κλείνει έναν μήνα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, η κλεψύδρα για την επιστροφή του 28χρονου τερματοφύλακα αδειάζει. Καθώς είναι πιθανό ο Άλισον να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων» για την αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» το ερχόμενο Σάββατο (24/10, 22:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα για την κατάσταση του Άλισον και απάντησε πως πρέπει να δει και την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (23/10) για να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ο Γερμανός τεχνικός, όμως, δεν απέκλεισε σε καμία περίπτωση την πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού αύριο ο Άλισον.

Όπως και να ‘χει, ο Βραζιλιάνος πλησιάζει στην επιστροφή του και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς η Λίβερπουλ με τον  Άντριαν κάτω από τα δοκάρια μετράει σε 4 ματς 10 γκολ παθητικό! Ένας… εφιάλτης δηλαδή, ο οποίος φτάνει στο τέλος του.

Από εκεί και πέρα, οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Όξλειντ Τσάμπερλεϊν είναι επίσης αμφίβολοι και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ