Σίρλε : «Ο Μουρίνιο είναι βάρβαρος – Μου ασκούσε μεγάλη πίεση»

Σίρλε : «Ο Μουρίνιο είναι βάρβαρος – Μου ασκούσε μεγάλη πίεση»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ασκούσε τόσο μεγάλη πίεση στον Άντρε Σίρλε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην Τσέλσι, που ανάγκασε τον Γερμανό πρώην άσο να χαρακτηρίσει «βάρβαρο» τον Πορτογάλο τεχνικό!

Μόλις στα 29 του χρόνια ο Αντρέ Σίρλε ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Αιφνιδίως ο Γερμανός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Και λίγες ημέρες μετά την απόφασή του αυτή, μίλησε για κάποιες αρνητικές του εμπειρίες.

Μία από τις αναμνήσεις που θα ήθελε να ξεχάσει ο Σίρλε, είναι η 11ετής συνύπαρξή του με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος τεχνικός του έκανε τη ζωή… δύσκολη και ότι ήταν ένας βάρβαρος τύπος καθώς ασκούσε τεράστια πίεση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σίρλε για τον… βάρβαρο Μουρίνιο:

«Είναι βάρβαρος τύπος. Πάντα σκεφτόμουν: »γιατί το κάνει αυτό; Γιατί μου φέρεται έτσι; Γιατί φέρεται έτσι στους ανθρώπους γενικά; Συνολικά, έχω συνειδητοποιήσει τι ζητούσε και τα μέσα με τα οποία δούλευε. Εκείνη την περίοδο, δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτά που ήθελε από μένα λόγω της σκληρότητάς του και της ψυχολογικής πίεσης. Υπήρχαν στιγμές που οδηγούσα για το σπίτι μετά από μια συζήτηση που είχαμε και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ άλλο πια. Τι μπορούσα να κάνω; Είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ