Άστον Βίλα – Λιντς 0-3 : ΜΠΑΜφορντ και κάτω!

Άστον Βίλα – Λιντς 0-3 : ΜΠΑΜφορντ και κάτω!

Με έναν Πάτρικ Μπάμφορντ (χατ τρικ) βγαλμένο από τα καλύτερα της όνειρα, η Λιντς «άλωσε» την έδρα της Άστον Βίλα (0-3) και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Λιντς για μεγάλα πράγματα! Η αρμάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έδωσε μια σεμιναριακή παράσταση στο Βίλα Παρκ (0-3), είχε τον Πάτρικ Μπάμφορντ σε τρελά κέφια και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της Premier League! Ο Άγγλος επιθετικός ήταν αψεγάδιαστος πετυχαίνοντας ένα ονειρικό χατ τρικ απέναντι στην Άστον Βίλα του Τζακ Γκρίλις, που μετά το τέσσερα στα τέσσερα γεύτηκε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν.

Το ματς

Γνωρίζαμε πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση πως θα παρακολουθούσαμε ένα παιχνίδι με έναν τρελό ρυθμό και δύο πολύ απειλητικές ομάδες. Όπως και έγινε! Η μπάλα πάνω κάτω, η Άστον Βίλα του απόλυτου 4×4 και η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα έδωσαν ακριβώς αυτό που περίμεναν όλοι. Θέαμα!

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να έρθει η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Πάτρικ Μπάμφορντ να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Εμιλιάνο Μαρτίνες. Η Βίλα απάντησε άμεσα, με το σουτ του Μπάρκλεϊ να περνάει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Τζακ Γκρίλις βρήκε κενό χώρο, ωστόσο το σουτ του πέρασε έξω. Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Οι «χωριάτες» ήταν αυτοί που έδωσαν το πρώτο μήνυμα, με τον συνήθη ύποπτο, Γκρίλις. Ο αρχηγός της Άστον Βίλα πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όλη την άμυνα της Λιντς, με τον ωστόσο Μεσλιέρ να σώζει τους φιλοξενούμενους, αποκρούοντας το τελείωμα του Άγγλου με τα πόδια.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Γκρίλις έκανε ο Μπάμφορντ στην επόμενη ακριβώς φάση. Ο 27χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια  των γηπεδούχων και την ασταθή απόκρουση του Εμιλιάνο Μαρτίνες, ανοίγοντας το σκορ για τη Λιντς. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι, κερδίζοντας ψυχραιμία την οποία έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 67ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπάμφορντ. Ο Άγγλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα αριστουργηματικό τελείωμα έγραψε το 0-2, αφήνοντας «άγαλμα» τον Μαρτίνες!

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74′ με τον Μπάμφορντ να ολοκληρώνει μια μεγάλη παράσταση, σκοράροντας για τρίτη φορά στη βραδιά, γράφοντας το τελικό 0-3 για τα «παγώνια» που έφτασαν τους 10 βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της Premier League.

Για την Άστον Βίλα που είχε ξεκινήσει με το απόλυτο τέσσερα στα τέσσερα αυτή ήταν η πρώτη ήττα της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ