Άντριαν : «Δεν δικαιολογείται το μαρκάρισμα του Πίκφορντ»

Άντριαν : «Δεν δικαιολογείται το μαρκάρισμα του Πίκφορντ»

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άντριαν, τοποθετήθηκε για το μαρκάρισμα του Τζόρνταν Πίκφορντ στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (17/10) ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ, ο Τζόρνταν Πίκφορντ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Ολλανδός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή η φάση αναλύεται μέχρι και σήμερα και ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άντριαν, ξεκαθάρισε ότι η κίνηση του τερματοφύλακα των «ζαχαρωτών» δεν δικαιολογείται.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σίγουρα, ήταν μια πάρα πολύ άσχημη αντίδραση αυτή του Πίκφορντ και σε ένα σημείο που δεν έπρεπε να γίνει. Ήταν πολύ αργά όταν το έκανε. Δεν έπρεπε. Πιστεύω πως κανείς από εμάς δεν επιτρέπεται και δεν δικαιολογείται να κάνει τέτοια μαρκαρίσματα.

Είμαι τερματοφύλακας και σίγουρα θέλω να υπερασπιστώ τους άλλους τερματοφύλακες. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να το κάνω. Το να πηγαίνεις στην μπάλα με αυτόν τον τρόπο δεν είναι δίκαιο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει μεγάλη πιθανότητα για να μπλοκάρεις την μπάλα, αλλά μπορεί να χτυπήσεις τον άλλο ποδοσφαιριστή. Το σώμα σου εκτίθεται σε κάθε φάση. Μερικές φορές μπορείς να αντιδράσεις, αλλά δεν είναι επιτρεπτό το πως έγινε σε αυτήν την φάση. Ούτε η Premier League δεν πρέπει να δέχεται τέτοια μαρκαρίσματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ