Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Η Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ακόμα παιχνίδι την φετινή σεζόν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Γουέστ Χαμ.

Την φετινή χρονιά ήθελε να αφήσει πίσω την κακή εικόνα που παρουσίασε πέρυσι. Ωστόσο σε ένα ακόμα παιχνίδι η Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μετά την ήττα από την Λέστερ και την ισοπαλία με την Λιντς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε να φύγει για άλλη μια φορά από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτήν την φορά η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που την ανάγκασε σε νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (τρίτη σε πέντε παιχνίδια), με τα Σφυριά να αποσπούν την ισοπαλία (1-1). Σκόραρε με απίθανο ψαλίδι ο Αντόνιο, ισοφάρισε στην αρχή του δευτέρου μέρους για τους Πολίτες ο Φόντεν.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League στο Λονδίνο παρουσίασε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν άνευρη με την Γουέστ Χαμ να είναι καλύτερη. Μάλιστα, τα Σφυριά άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 18ο λεπτό. Ο Κουφάλ σέντραρε από τα δεξιά και ο επιθετικός των «Σφυριών» με ωραίο ψαλίδι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Έχοντας μάλιστα… κολλημένο στην πλάτη του τον αμυντικό της Σίτι, Ρούμπεν Ντίαζ. Από εκεί και πέρα η Γουέστ Χαμ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσε σε κάποια από τις αντεπιθέσεις της να κάνει και το 2-0.

Όλα αυτά θα άλλαζαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φρέσκαρε την ενδεκάδα του. Ο Φόντεν πέρασε στην θέση του Αγουέρο, με τον Αγγλο μεσοεπιθετικό να κάνει από πολύ νωρίς αισθητή την παρουσία του. Ο Ζοάο Κανσέλο έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά γύρισε τη μπάλα στον 2οχρονο επιθετικό των φιλοξενούμενων και αυτός με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Στέρλινγκ, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε ήρωα του παιχνιδιού όταν στο 86′ μπήκε μόνος του στην περιοχή μετά την πάσα του Ντε Μπρόινε, αλλά ο Φαμπιάνσκι τον νίκησε στο μεταξύ τους τετ-α-τετ, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Πολωνός τερματοφύλακας με την συνδρομή του δοκαριού αποσόβησαν το σουτ του Γκουντογκάν.

Πλέον μετά από πέντε αγωνιστικές η Μάντσεστερ Σίτι έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μπαλμπουενά, Ογκμπόνια, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (69’ Αλέρ), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο (52’ Γιαρμολένκο)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Γκαρθία, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα (68’ Ντε Μπρόινε), Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Αγουέρο (46’ Φόντεν), Στέρλινγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ