Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2 (vid)

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2 (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Φούλαμ για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στο «Κρέιβεν Κότατζ» καθώς νίκησε με 2-1 τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι καθώς στο 8ο λεπτό ο Ζαχά βρήκε με πολύ ωραία μεταβίβαση τον Ρίντεβαλντ ο οποίος από κοντά πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Η Φούλαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25′ καθώς το σουτ του Λούκμαν κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 για την Πάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά. Στο 64′ οι Τάουνσεντ και Μπατσουαγί συνδυάστηκαν πολύ καλά με τον Ζαχά να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και να κάνει το 2-0. Στο 88′ οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καμαρά και στο 95′ η Φούλαμ μείωσε με πολύ ωραίο σουτ του Κέρνεϊ σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Ριμ, Άινα, Αντραμπιόγο, Ρόμπινσον, Κέρνεϊ, Λεμινά (79′ Ριντ), Λόφτους Τσικ (73′ Ριντ), Ανγκισά (66′ Καμαρά), Μίτροβιτς, Λούκμαν

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Νταν, Κουγιατέ, Κλάιν (72′ Φαν Άανχολτ), Σλουπ (75′ Εζέ), Μιλιβόγεβιτς, Μίτσελ, Τάουνσεντ, Ρίντεβαλντ (85′ Σακό), Μπατσουαγί, Ζαχά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ