Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 0-0

Η Τσέλσι αντιστάθηκε μέχρι τέλους στην πίεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό στο βροχερό «Όλντ Τράφορντ».

Σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο βροχερό «Ολντ Τράφορντ» για την 6η αγωνιστική της Premier League. Ντεμπούτο για τον Καβάνι με την Γιουνάιτεντ, δεύτερο διαδοχικό μηδέν στα μετόπισθεν, σε όλες τις διοργανώσεις για τους «μπλε» του Λάμπαρντ.

Το ματς

Αρκετά «αθόρυβα» και με ελάχιστες φάσεις κύλησαν τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης. Η Τσέλσι είχε μια ανούσια κατοχή, με την Γιουνάιτεντ από την άλλη να προσέχει κυρίως τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερώνονται.

Η πρώτη «σπίθα» ήρθε εν τέλει από τους «μπλε». Ο Χάβερτς κατέβασε πανέμορφα την εξαιρετική μπαλιά του Τσίλγουελ, βγάζοντας τον Βέρνερ μπροστά από την εστία, ωστόσο ο Γερμανός δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Στο επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Μάρκους Ράσφορντ να βγαίνει τετ α τετ με τον Μεντί, ο οποίος προέβη σε μία σπουδαία απόκρουση με το πόδι, κρατώντας το μηδέν!

Στο 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Μαγκουάιρ πάνω στον Αθπιλικουέτα, με το VAR και τον Άτκινσον να μην τσεκάρουν τη φάση. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια σημαντική στιγμή, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν ανοίξει το σκορ…

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγαλύτερη ένταση από το πρώτο. Η Τσέλσι άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας και το πρώτο «μήνυμα» με τον Τίμο Βέρνερ, ωστόσο το σουτ του Γερμανού κατέληξε πάνω από την εστία του Ντε Χέα.

Στο 58ο λεπτό ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προχώρησε σε δύο αλλαγές, βάζοντας του Πογκμπά και Καβάνι στις θέσεις των Τζέιμς και Μάτα. Ο Ουρουγουανός που έβαλε για πρώτη φορά τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με την πρώτη του επαφή, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ!

Χρειάστηκαν να περάσουν 20 λεπτά για να έρθει η επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Πογκμπά να βρίσκει κενό χώρο, ωστόσο το σουτ του να κοντράρει πάνω στα σώματα πριν βάλει σε κίνδυνο τον Μεντί.

Η είσοδος του Χακίμ Ζίγιες έδωσε πνοή στην Τσέλσι, χωρίς ωστόσο να βρει τη μια καλή ευκαιρία με την οποία θα απειλούσε τον Ντε Χέα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Καβάνι βρέθηκε σε θέση βολής στη μικρή περιοχή, με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί, Τιάγκο Σίλβα να του βάζει ένα εξαιρετικό «στοπ» την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Η Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, με τους Πογκμπά και Καβάνι να έχουν μεγάλη επίδραση στην εικόνα των γηπεδούχων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήγαν να «κλέψουν» το τρίποντο την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή! Στο 90λεπτό ο Ράσφορντ έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Εντουάρντ Μεντί να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα! Οι καθυστερήσεις πέρασαν χωρίς καμία ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 μέχρι το τέλος…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ (83′ Γκρίνγουντ), Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (58′ Πογκμπά), Φερνάντες, Τζέιμς (58′ Καβάνι), Ράσφορντ

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Ζούμα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Πούλισικ (81′ Ζιγιές), Βέρνερ (72′ Έιμπραχαμ), Χάβερτς (72′ Μάουντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ