Σαουθάμπτον – Έβερτον 2-0 (vids)

Σαουθάμπτον – Έβερτον 2-0 (vids)

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Έβερτον για την 6η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τους 10 βαθμούς. Πρώτη φετινή ήττα για τα «ζαχαρωτά» στο πρωτάθλημα.

Η Σαουθάμπτον πέτυχε σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, Έβερτον (2-0) στο Στάδιο Σεντ Μέρι για την 6η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τους 10 βαθμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία παραμένει στην κορυφή μαζί με τη Λίβερπουλ, έχοντας 13 βαθμούς.

Η Έβερτον ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 19ο λεπτό, με τον Σίγκουρτσον να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι μέσα από την περιοχή.

Η Σαουθάμπτον απάντησε στο 27ο λεπτό με τον Ρομέου να σουτάρει, αλλά ο Πίκφορντ αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό. Ο Ίνγκς βρήκε ωραία τον Γουόρντ Πράουζ στην περιοχή, κι αυτός από τα δεξιά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Οι «Άγιοι» συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα τέρματά τους λίγο στο 35ο λεπτό. Ο Ινγκς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Άνταμς, ο οποίος νίκησε τον Πίκφορντ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιουτλ διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το υπέρ της σκορ, δεν απειλήθηκε από την Έβερτον, η οποία μάλιστα έμεινε και με παίκτη λιγότερο 72ο λεπτό με τον Ντιν να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκαρντ, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Ρομέου, Άρμστρονγκ (86’ Ντιαλό), Ρέντμοντ, Ινγκς, Γουόρντ Πρόουζ, Άνταμς (89’ Ενλουντουλού)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ντιν, Γκόντφρεϊ, Μίνα, Κιν, Σίγκουρντσον (58’ Γκόρντον), Χάμες Ροντρίγκες, Άλαν, Ντουκουρέ (58’ Ντελφ), Ιβόμπι (46’ Μπερνάρντ), Κάλβερτ Λιούιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ