Γουλβς – Νιουκάστλ 1-1 (vids)

Γουλβς – Νιουκάστλ 1-1 (vids)

Γουλβς και Νιουκάστλ έμειναν στο 1-1 στο Μολινό για την 6η αγωνιστική της Premier League. Οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο 81ο λεπτό με τον Χιμένες, αλλά οι «καρακάξες» ισοφάρισαν στο 89ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέρφι.

Η Γουλβς κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 89ο λεπτό, αλλά ο Μέρφι ισοφάρισε για τη Νιουκάστλ και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανέβηκε στην 7η θέση έχοντας 10 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ έμεινε 14η με 8.

Η Γουλβς προηγήθηκε στο 81ο λεπτό με γκολ του Χιμένες απέναντι στη Νιουκάστλ, αλλά οι «καρακάξες» ισοφάρισαν με τον Μέρφι στο 89ο λεπτό.

Ο Ποντένσε απείλησε για τους «λύκους» δις (5′, 9′), αλλά οι προσπάθειές του δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 41ο λεπτό ο Πατρίσιο απέκρουσε το σουτ του Σεν Μαξιμέν.

Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ στο δεύτερο μέρος και το πέτυχαν στο 81ο λεπτό. Ο Χιμένες με εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντάρλοου για το 1-0.

Ωστόσο, στο 89ο λεπτό ο Μέρφι με τρομερή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πατρίσιο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Κόαντι, Μπολί, Σεμέδο, Σάις (69’ Μάρσαλ), Κίλμαν, Νέβες (83’ Μουτίνιο), Ντεντόνκερ, Ποντένσε (69’ Τραορέ), Χιμένες, Νέτο

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Φερνάντες, Λιούις, Λασέλς, Σερ Φρέιζερ (78’ Ζοέλιντον), Χέντρικ, Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν (79’ Σ.Λόνγκσταφ), Μέρφι, Γουίλσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ