«Ετοιμάζει πρόταση για Τσαλχάνογλου η Γιουνάιτεντ»

«Ετοιμάζει πρόταση για Τσαλχάνογλου η Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει δελεαστική πρόταση στη Μίλαν για να αποκτήσει τον Χακάν Τσαλχάνογλου.

Η Μίλαν έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν σε Ιταλία και Ευρώπη και ένας παίκτης που έχει συμβάλλει σε αυτό είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ο Τούρκος μέσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και δεν έχει έρθει σε συμφωνία για ανανέωση. Μάλιστα οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν τη δυσαρέσκειά του μετά από την τελευταία πρόταση των «ροσονέρι» για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2,8 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσαλχάνογλου και πρόκειται να του ετοιμάσει πρόταση πενταετούς συμβολαίου με καλύτερες αποδοχές για να τον αποκτήσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Τσαλχάνογλου που έχει κάνει ένα φοβερό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αναμένεται να έχει συνάντηση με ανθρώπους της Μίλαν για το θέμα του συμβολαίου του μέσα στον Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Τούρκο μέσο πριν από τη λήξη του 2020 ώστε να μην προλάβουν να συζητήσουν μαζί του άλλοι σύλλογοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ