Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Με τον Ντάνιελ Ποντένσε να σκοράρει και να κάνει το 2-0 νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, η Γουλβς πέρασε ένα εύκολο βράδυ με αντίπαλο την ακίνδυνη Κρίσταλ Πάλας.

Είναι από τα παιχνίδια που το σκορ δεν μαρτυρά τη συνολική εικόνα του αγώνα. Η Γουλβς πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδό της με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με το φτωχό, όπως αποδείχτηκε, 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Ο για ακόμα φορά εκπληκτικός Ποντένσε, έκανε τη σέντρα και ο Ντεντονκέρ με κεφαλιά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Σχεδόν ένα δεκάλεπτο αργότερα και συγκεκριμένα στο 18′ της αναμέτρησης, οι «Λύκοι» έφτασαν στο γκολ. Ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Κουγιατέ, έδιωξε τη μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Νούρι, ο οποίος με ασύλληπτο τελείωμα στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Το 2-0 για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήρθε στο 27ο λεπτό με τον πιο επικίνδυνο παίκτη του αγώνα, Ντάνιελ Πόντενσε ο οποίος με πλασέ από σέντρα του Πέδρο Νέτο έκανε το τελικό 2-0.

Η Γουλβς είχε ευκαιρίες να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Στο 87΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιλιβόγεβιτς.

Η Γουλβς είναι πλέον στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς σε επτά αγώνες στην Premier League, ενώ η Κρίσταλ Πάλας είναι στην ένατη θέση με δέκα βαθμούς σε επτά αγώνες επίσης.

Οι συνθέσεις:

Γουλβς: Ρούι Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν, Νούρι, Νέβες, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Νέτο (76′ Μουτίνιο), Ποντένσε (76′ Τραορέ), Χιμένεθ (90+1′ Φάμπιο Σίλβα)

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Κλάιν, Φαν Άανχολντ, Νταν, Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς, Τάουνσεντ, Σλουπ (65′ Έζε), Ρίντγουολντ, Ζαχά, Μπατσουαγί (84′ Μπεντέκε)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ