Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Με ένα γκολ του Κάιλ Γουόκερ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Premier League. Στους έντεκα βαθμούς και στην έβδομη θέση της κατάταξης του αγγλικού πρωταθλήματος πλέον η ομάδα του Γκουαρντιόλα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο Κάιλ Γουόκερ.

Η βαθμολογική της θέση δεν της επέτρεπε άλλες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός, έριξε στη μάχη του «Μπράμαλ Λέιν» όλα τα βαριά… χαρτιά του ρόστερ και πήρε τη νίκη, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (3/11, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική του των ομίλων του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από την αρχή του παιχνιδιού, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 28ο λεπτό και έπειτα από ένα πρώτο μισάωρο κυριαρχίας στον αγωνιστικό χώρο, οι «Πολίτες» άνοιξαν το σκορ με μακρινό συρτό σουτ του Κάιλ Γουόκερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κρατούσε τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφυγε τελικά με το υπερπολίτιμο – τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά – διπλό. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί προς το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Μπάλντοκ, Στίβενς, Αμπαντού (65’ Νόργουντ), Λεβ (80’ ΜακΓκόλντρικ), Μπέργκε, Όσμπορν (55’ Λούντστραμ), ΜακΜπέρνι, Μπρούστερ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Μαχρέζ (85’ Γκιντογκάν), Στέρλινγκ, Τόρες (81’ Φόντεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ