Νιουκάστλ – Έβερτον 2-1

Νιουκάστλ – Έβερτον 2-1

Με δύο γκολ του Κάλουμ Γουίλσον, η Νιουκάστλ επικράτησε 2-1 απέναντι στην Έβερτον του Αντσελότι που ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Με δύο γκολ του Κάλουμ Γουίλσον, η Νιουκάστλ επικράτησε 2-1 απέναντι στην Έβερτον του Αντσελότι που ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Το ματς

Χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι στο St James Park. Τόσο η Νιουκάστλ, όσο και η Έβερτον προσέχανε κυρίως τα μετόπισθεν τους, με την κλασική ευκαιρία να λείπει από το ματς…

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με το σουτ του Γουίλσον να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Όλσεν, που πήρε τη θέση του Πίκφορντ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας δεν αγωνίστηκε βασικός με τα «ζαχαρωτά» μετά από 120 συνεχόμενες συμμετοχές στο αρχικό σχήμα της ομάδας!

Με μια αρκετά παρόμοια φάση προσπάθησε να σκοράρει και ο Κάλβερτ Λιούιν για την ομάδα του Αντσελότι, με την μπάλα να περνάει και σε αυτή τη φάση πάνω από την αντίπαλη εστία.

Το γκολ για τη Νιουκάστλ δεν άργησε να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη του, οι «καρακάξες» κέρδισαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Άντρε Γκόμες. Ο Γουίλσον δεν αστόχησε και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Έβερτον άρχισε να παίρνει μέτρα και να κρατάει περισσότερο την μπάλα, χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανοιχτούς διαδρόμους και να μπορέσει να απειλήσει σοβαρά.

Τελικά, αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν και πάλι η Νιουκάστλ, με τον Γουίλσον να «πληγώνει» για δεύτερη φορά τα «ζαχαρωτά» και να γράφει το 2-0 στο 84ο λεπτό «κλειδώνοντας» οριστικά το «τρίποντο».

Το μόνο που κατάφερε η Έβερτον, ήταν να μειώσει με τον συνήθη ύποπτο Κάλβερτ Λιούιν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1…

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Έβερτον που έμεινε στο -3 από την κορυφή και τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ. Στην 10η θέση με 11 βαθμούς η ομάδα του Στιβ Μπρους.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ