Μάντσεστερ Σίτι : Σπάει κάθε ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ

Μάντσεστερ Σίτι : Σπάει κάθε ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι, σε 10 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη έναρξη στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας ακόμα και την Τσέλσι επί Ζοσέ Μουρίνιο (2005-06).

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς ύστερα από 10 αγωνιστικές έχει 28 βαθμούς με τον συντελεστή τερμάτων στο +29.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει νικήσει 9 φορές κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη μία, κόντρα στην Έβερτον (1-1). Η εκκίνηση της Σίτι είναι ακόμα καλύτερη κι από εκείνη της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο (2005-06), όταν σε δέκα ματς νίκησε στα εννέα κι είχε συντελεστή τερμάτων στο +20.

Η Σίτι είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και, μάλιστα, έχει ήδη «αέρα» 5 βαθμών από τη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ, και 8 από την Τότεναμ.

Στον πίνακα των σκόρερ προηγείται ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ) με 8 γκολ αλλά ακολουθείται από τους Ρομέλου Λουκάκου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) και Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι) που έχουν πετύχει 7 τέρματα έκαστος.

Ο Στέρλινγκ, ειδικότερα, έχει συμμετάσχει σε 13 ματς και βρίσκει δίχτυα κάθε 94 λεπτά μέχρι στιγμής. Ο Αγουέρο, πάλι, σκοράρει κάθε 101.

Ο Λιρόι Σανέ έχει δημιουργήσει τις πιο πολλές φάσεις της ομάδας, έχει δώσει πέντε ασίστ κι οι μεταβιβάσεις του έχουν ακρίβεια που αγγίζει το 84%. Από κοντά είναι κι ο Στέρλινγκ που φτάνει το 83%. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, τέλος, ήταν αυτός που «έφτιαξε» έξι γκολ της Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ και δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ