Κλοπ : «Δεν μπορώ να πω κάτι σε όσους δεν βλέπουν την ποιότητα του Φιρμίνο»

Κλοπ : «Δεν μπορώ να πω κάτι σε όσους δεν βλέπουν την ποιότητα του Φιρμίνο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο λέγοντας ότι δεν μπορεί να πει κάτι σε όσους δεν βλέπουν την ποιότητά του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του εκτός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και αναφέρθηκε στον Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος δέχεται έντονη κριτική αυτές τις μέρες.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε για την ποιότητα του Βραζιλιάνου λέγοντας ότι δεν μπορεί να πει κάτι σε όσους δεν τη βλέπουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχω να πω κάτι για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και το πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο για αυτό. Έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι χωρίς να σκοράρει κάποιο γκολ αλλά και σκοράροντας φυσικά σε άλλα παιχνίδια. Θα αισθανόμουν ντροπιασμένος αν έπρεπε να μιλήσω για την ποιότητα του Μπόμπι».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να πω κάτι σε όσους δεν βλέπουν την ποιότητά του, συγγνώμη. Έτσι είναι τα πράγματα.».

Για το παιχνίδι με τη Σίτι είπε: «Φυσικά δεν είναι παιχνίδι που κρίνει τον τίτλο. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε τυχεροί με τραυματισμούς. Πρέπει να βρεις τρόπο κάθε τρεις μέρες για να κερδίσεις τον επόμενο αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό αλλά με το προηγούμενο παιχνίδι στα πόδια σου είναι ακόμη πιο δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ