Σαουθάμπτον – Νιουκάστλ 2-0 (vid)

Σαουθάμπτον – Νιουκάστλ 2-0 (vid)

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 2-0 της Νιουκάστλ για την 8η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τη Λίβερπουλ στους 16 βαθμούς (με ματς περισσότερο).

Η Σαουθάμπτον «συγκατοικεί» στην κορυφή της Premier League με τη Λίβερπουλ.

Μετά το πέρασμά τους από την έδρα της Άστον Βίλα (3-4), οι «Άγιοι» πέτυχαν άλλη μια νίκη (2-0 επί της Νιουκάστλ) και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς (με ματς περισσότερο).

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Premier League, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Γουόλκοτ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Άνταμς με δυνατό μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Χάσενχιουτλ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και «κλείδωσε» τη νίκη στο 82ο λεπτό με τον Άρμστρονγκ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Βέστεργκαρντ, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Γουόκερ-Πίτερς, Ρομέου, Γουόρντ-Πράους, Τζενεπό (74′ Ρέντμοντ), Άνταμς, Άρμστρονγκ, Γουόλκοτ (88′ Λονγκ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Σαρ, Λασέλς, Λιούις, Φεντερίκο Φερνάντες, Μέρφι (79′ Ζοέλιτον), Χέντρικ (61′ Μ. Λόνγκσταφ), Αλμιρόν, Σ. Λόνγκσταφ, Σεντ-Μαξιμέν, Γουίλσον (78′ Κάρολ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ