Τσίλγουελ : «Η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική»

Τσίλγουελ : «Η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική»

Ο οπισθοφύλακας της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ, κάλεσε τους ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας, να μιλήσουν για τα προβλήματά τους και να ζητήσουν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Ο Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Λέστερ, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, άρχισε πρόσφατα την δική του «μάχη» με την χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και είπε πως ελπίζει ότι θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να πράξουν ανάλογα.

«Δεν μίλησα σε κανέναν. Το κράτησα για τον εαυτό μου για μερικούς μήνες», δήλωσε με νόημα ο διεθνής άσος στο BBC και πρόσθεσε: «Την περασμένη σεζόν έδωσα μάχη για την αυτοπεποίθηση και το γεγονός ότι έχω μιλήσει για αυτό μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να μιλήσουν στους ανθρώπους για τα προβλήματά τους. Η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντική.

Υπάρχει κάποιος στον σύλλογο που μιλά με τους παίκτες. Και σκέφθηκα ότι θα έπρεπε απλά να πάω και να συνομιλήσω μαζί του και να δω τι συμβαίνει. Και με βοήθησε πολύ. Εάν παλεύεις και νιώθεις ότι είσαι μόνος σου, μίλησε με κάποιον, είτε είναι φίλος, είτε μέλος της οικογένειας ή ένας έμπιστος άνθρωπος. Οπως συμβαίνει στις γραμμές βοήθειας. Απλώς κάντε το»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ