Κρίσταλ Πάλας – Λιντς 4-1 (vid)

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς 4-1 (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Λιντς για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στο «Σέλχερστ Παρκ» με 4-1 επί της Λιντς για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Εζέ, ο Νταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, η Λιντς ισοφάρισε με τον Μπάμφορντ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 22′ η Πάλας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εζέ. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κεφαλιά του Κλιχ, ο Μπάμφορντ ξαναέβαλε τη Λιντς στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1. Στο 43′ ο Φαν Άανχολτ γύρισε με την μπάλα να κοντράρει στον Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιντς δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και η Κρίσταλ Πάλας είχε χαλαρώσει αγωνιστικά μετά από τα τρία πρώτα γκολ που είχε πετύχει. Στο 70′ ο Ζαχά βρήκε πολύ ωραία τον Αγιού που με πλασέ έκανε το τελικό 4-1.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Νταν, Κλάιν, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ, Εζέ, Ρίντεβαλντ (77’ ΜακΚάρθι), Τάουνσεντ (71’ Σλουπ), Ζαχά, Αγιού (85’ Μπεντεκέ)

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Κοχ, Έιλινγκ, Αλιόσκι, Κούπερ, Στρόικ (71’ Ρόμπερτς), Χάρισον, Ντάλας, Κλιχ, Κόστα (46’ Ραφίνια), Μπάμφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ