Μπερνάρντο Σίλβα : «Ο Γκουαρντιόλα σε κάνει και αισθάνεσαι σημαντικός»

Μπερνάρντο Σίλβα : «Ο Γκουαρντιόλα σε κάνει και αισθάνεσαι σημαντικός»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα μίλησε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζοντας πως είναι τελειομανής, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Καταλανός τεχνικός τους κάνει όλους να αισθάνονται σημαντικοί.

Η αναζήτηση της τελειότητας από τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι, σύμφωνα με τον Μπερνάρντο Σίλβα, το κλειδί της επιτυχίας της φετινής Μάντσεστερ Σίτι. Ο μέσος των πολιτών μίλησε στη Μirror για τον προπονητή του με κολακευτικά λόγια, λέγοντας πως είναι πάντα δίπλα στους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν αγωνίζεσαι σε ομάδα του.

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν αγωνίζεσαι σε ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι το ότι σε κάνει και αισθάνεσαι σημαντικός. Συμβαίνει συχνά κάποιοι παίκτες να αγωνίζονται περισσότερο από άλλους, αλλά μας κάνει όλους να νιώθουμε μέρος της ομάδας. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι θαυμάσια», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό.

«Ο κόουτς είναι επίσης γεμάτος ένταση. Ασχολείται ακόμα και με τις πολύ μικρές λεπτομέρειες και είναι πάντα κοντά στους αθλητές του. Στόχος του είναι να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να παίξουμε όπως ακριβώς θέλει. Όταν κάνουμε δέκα νίκες, λέει απλώς ωραία, τώρα πάμε για την 11η. Έτσι είναι. Του αρέσει η τελειότητα», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ