Κιν : «Μόνο ο Θεός ξέρει τι νούμερο σορτσάκι φοράει ο Αγουέρο»

Κιν : «Μόνο ο Θεός ξέρει τι νούμερο σορτσάκι φοράει ο Αγουέρο»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τον Σέρχιο Αγουέρο και αναφέρθηκε με άκομψο τρόπο στη φυσική κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, αλλά ήταν ανέτοιμος για να παίξει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Σχολιάζοντας τη φυσική κατάσταση του Αργεντινού επιθετικού, ο Ρόι Κιν υποστήριξε πως ο Αγκουέρο έχει πάρει κιλά, την περίοδο που ήταν τραυματίας.

Σε εκπομπή του Sky Sports, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Το θέμα μου με τον Αγκουέρο είναι ότι έμοιαζε υπέρβαρος όταν επέστρεψε. Μόνο ο Θεός ξέρει τι νούμερο σορτσάκι φοράει, αλλά έμοιαζε βαρύς».

Ο Ρόι Κιν συνέχισε, λέγοντας πως «πολλές φορές μπορείς να είσαι εκτός λόγω τραυματισμού και να έχεις πρόβλημα στο τρέξιμο. Κανονικά, οι παίκτες χρειάζονται δύο με τρεις εβδομάδες για να επανακτήσουν την ταχύτητά τους. Ανησύχησα όταν επέτρεψε γιατί έμοιαζε πραγματικά υπέρβαρος. Είναι δύσκολο να ακολουθήσεις, απλά πρέπει να προσπαθήσεις να μην πάρεις κιλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ